WeboldalkészítésHonlap készítés csomagok

Honlap karbantartás és adminisztrációs feladatok elvégzése

A cégünk által készített weboldalak és webáruházak a tartalomkezelő rendszernek köszönhetően az átadást követően Ügyfeleink számára szabadon szerkeszthetők természetesen díjmentesen. Ügyfeleinket nem hagyjuk magukra, a kisebb-nagyobb feladatok elvégzésével kapcsolatban - legyen szó alkalmi vagy rendszeres karbantartási feladatokról - munkatársaink szívesen állnak Ügyfeleink rendelkezésére az alábbiak szerint.

A honlap karbantartási feladatok elvégzését havi elszámolással vállaljuk. A karbantartási feladatok munkadíját az alábbi táblázatban található feladatokhoz rendelt kreditpontok alapján számoljuk ki. Az adott hónapban elvégzett karbantartási feladatok munkadíját a tárgyhót követő hónap első munkanapjain összesítjük és tételes kimutatással együtt számlázzuk Ügyfeleink felé. Minden átadott weblaphoz, webáruházhoz díjmentesen biztosítunk 100 kreditpontot, mely a weboldal/webáruház elkészültét követő 30 napon belül vehető igénybe. Egy kredit 150 Ft + áfa díjnak felel meg.

Azon Ügyfeleink számára, akik rendszeresen szeretnének weboldal karbantartási feladatokat igénybe venni és garantált három munkanapon belüli feladatmegkezdési garanciát, illetve telefonos ügyfélszolgálati elérhetőséget is igénybe szeretnének venni, lehetőségük van havi díjas kreditcsomagokra előfizetni. Kreditcsomagra előfizető Ügyfeleink kéréseit prioritással kezeljük. Kreditcsomag előfizetése esetén a kreditdíjak is kedvezőbbek.

Az esetlegesen előforduló szoftverhibák javítása minden esetben díjmentes; a programfejlesztést, vagy nagyobb átalakítást igénylő feladatokról egyeztetést követően egyedi árajánlatot adunk.

Szolgáltatás A szolgálgatás leírása Kredit
Adatpótlás Pl. számlamásolatok, átadási dokumentumok, szerződés példányok utólagos pótlása, postázása. 5
Tartalomfeltöltés Szövegformázás és feltöltés weblapra - minden megkezdett 1000 karakterenként max. 2 képpel. 15
Táblázatkezelés Táblázat készítése, feltöltése, formázása, módosítása - minden megkezdett 30 táblázatsor után. 20
Stílus, CSS Weboldal színeinek, háttereinek, stílusainak módosítása, CSS írás - megkezdett óránként. 30
Új CSS készítése Új vagy kiegészítő CSS megírása - megkezdett óránként. 55
Aloldal létrehozása Új aloldal létrehozása, feltöltése tartalommal és beillesztése a menükbe - aloldalanként. 30
Funkciók, modulok módosítása A különböző weboldal és/vagy webáruház modulok, funkciók módosítása, átrendezése, új paraméterek felvezetése - megkezdett óránként. 55
Képkezelés Kép átméretezése, feltöltése, beszúrása - 10 db képenként. 15
Grafikai feladatok Kép vagy montázs szerkesztése adott képekből (max. 1024 x 768 pixel), meglévő grafikai elemek vagy képek módosítása, szerkesztése - megkezdett óránként. 55
Konzultáció Személyes, telefonos, vagy e-mailben történő konzultáció, szakmai tanácsadás - megkezdett óránként. 55
Egyéb ügyfélszolgálat Ha a bejelentett hiba nem a rendszer hibája, hanem nem megfelelő kezelés az ügyfél részéről, és az online GYIK rendszer, valamint a felhasználói kézikönyv taglalja a helyes kezelést, úgy az ellenőrzés költsége az ügyfelet terheli - megkezdett óránként. 55
Hibajavítás A rendszer működésbeli hibáinak javítása díjmentes. -


Előfizethető ügyfélszolgálati csomagjaink.
Csomag A csomag tartalma Ára
Alap 100 kredit 12.900 Ft/hó
Plusz 200 kredit 22.900 Ft/hó
Full 500 kredit 45.900 Ft/hó

A feltüntetett árak nettó árak, a 27%-os áfát nem tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk, a mindenkori honlap karbantartási díjak táblázatát honlapunkon a http://webmasters.hu/honlap-karbantartas.php címen tesszük közzé.

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő