Weboldalkészítés
Webáruház készítés
SEO
Cégarculat, névjegykártya, logó tervezés...
Weboldalkészítés
Egyedi weblap megoldások
» Weboldalak újratervezése, felújítása
» A weblapkészítés lépései
» Mi kerüljön a weblapra?
» Weboldal sablonok
Webáruház-készítés
Online értékesítés
Honlap arculattervek
Költséghatékonyan
Szerkessze weboldalát
Cégarculat tervezés
Az Ön cégére szabva
Online marketing
Látogatók azonnal
Referenciák
Tekintse meg munkáinkat
Kapcsolatfelvétel
Állunk rendelkezésére
Honlap készítés csomagok

Weboldal felújítása, újratervezése, modernizációja

Ön rendelkezik weboldallal, de elégedetlen annak kinézetével, forgalmával, kezelhetőségével vagy a website által nyújtott lehetőségeivel?
weboldal felújításSzeretné, ha weboldala a jelenleginél jóval egyszerűbben frissíthető és karbantartható lenne? Szeretné, ha a weboldalának tartalmát saját kezűleg, egyszerűen, csupán alapvető szövegszerkesztési ismeretekkel módosítani tudná a nap 24 órájában? Mi vállalkozunk weboldalának modernizációjára!

Weboldalának komplett felújítását vállaljuk, mely a grafikai újratervezést és tartalomkezelő rendszerünkre való áttérést foglalja magában.

  • Grafikai újratervezés és kivitelezés: amennyiben úgy gondolja, hogy web site-jának jelenlegi kinézete talán már kicsit elavult, mi vállaljuk annak felújítását. A tartalom marad, a kinézet megújul. Válassza ki weboldal sablonjaink közül az Önnek leginkább tetszőt, az átalakítást pedig bízza ránk! Természetesen egyedi web design elkészítését is vállaljuk!

  • Weboldal átültetése tartalomkezelő rendszerünkre: ha statikus weboldalának jelenlegi kinézetével és tartalmával elégedett, de a site frissíthetőségét, karbantarthatóságát szeretné könnyebbé, gyorsabbá, így költséghatékonyabbá tenni, mi vállaljuk, hogy a teljes web site-ot, vagy annak, az Ön által meghatározott részeit átültetjük tartalomkezelő rendszerünkre. Az átalakítás után a tartalomkezelő rendszer adminisztrációs felületére bejelentkezve a weblap oldalait Ön vagy kollégái bármikor, a nap 24 órájában átszerkesztheti, módosíthatja, képeket tölthet fel és helyezhet el a szövegben, stb.

Mások által elkezdett és csak részben elkészült honlapok befejezését, weboldalkezdemények folytatását, félig-meddig működő megoldások javítását nem vállaljuk el. Régi és/vagy befejezetlen honlapja helyett új, cégünk tartalomkezelő rendszerére épülő komplett megoldás elkészítésére viszont szívesen vállalkozunk.

KapcsolatfelvételBízza ránk meglévő honlapjának felújítását! Kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk! Készséggel állunk rendelkezésére!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő