WeboldalkészítésHonlap készítés csomagok

Akár Ön is átszerkesztheti weboldalát!
Spóroljon tartalomkezelő rendszerünk segítségével!

A tartalom gyors szerkesztése

Tartalomkezelő rendszerünk segítségével kétféleképpen szerkesztheti nagyon egyszerűen és gyorsan weboldalának tartalmát.

1. Tartalom szerkesztése:
2. Tartalom átírása:

Ezt az oldalt érdemes végigolvasni!

Mire jó a tartalomkezelő rendszer?

Tartalomkezelő rendszerünk segítségével weblapjának teljes tartalmát Ön a nap 24 órájában bármikor saját kezűleg szerkesztheti. Ehhez Önnek nem kell mást tennie, mint weboldalának adminisztrációs felületére bejelentkeznie, és már kezdheti is a kívánt tartalom szerkesztését, vagy új tartalom felvitelét – szöveget, képeket. A weboldal tartalmának szerkesztéséhez alapvető szövegszerkesztési ismeretekre van csupán szükség. A módosítások azonnal érvénybe lépnek a weboldalon.

Megéri? - Garantáltan megtérül!

A tartalomkezelő rendszer nagy előnye a költséghatékonyság. A hagyományos, statikusan megszerkesztett weboldalak frissítése, karbantartása általában szakember közreműködését és/vagy szoftverek megvásárlását igényli, ráadásul a módosítások átfutási ideje is jelentős lehet, amit egy versenyképek vállalkozás nem engedhet meg magának. Tartalomkezelő rendszerünk segítségével a módosítások nagy részét Ön, illetve munkatársai, HTML ismeretek nélkül is könnyedén és azonnal elvégezhetik.

Miért lényeges?

A weboldalak gyakori, rendszeres aktualizációja több szempontból is fontos. Fontos egyrészt a weboldal látogatóinak szempontjából, hogy mind az új, mind a visszatérő látogatók naprakész információkat kapjanak. Az új látogatók számára kiemelten fontos, hogy ne elavult, hanem friss és érdekes információkkal találkozzanak, mert – az ízléses grafikai elemek mellett – ezek ragadják meg a figyelmet és keltik fel az érdeklődést. Visszatérő látogatók szerzésére szintén a weboldal rendszeres friss tartalommal való aktualizálása a legjobb megoldás. A tartalom rendszeres aktualizációja keresőoptimalizáció céljából is nagy jelentőséggel bír. A keresőmotorok – Google, Origo, Yahoo!, stb. – mind előszeretettel rangsorolják előrébb a rendszeresen frissülő oldalakat.

Az oldalak egységes megjelenését a grafikai terv alapján az általunk elkészített és átadott oldalsablonok biztosítják.

Mennyit lehet spórolni ezzel? - Sokat! Adja össze...

Avagy a tartalomkezelő rendszer előnyei a hagyományos weboldalakhoz képest:
  • A tartalom on-line és azonnali szerkeszthető, így a weboldal mindig naprakész lehet. Nem szükséges ehhez se drága szakember, se üzemeltetési költségek, se várakozás arra, hogy valaki végre végezze már el azokat a módosításokat, frissítéseket, amiket Ön már napokkal ezelőtt kért, se HTML szakértelem, se drága szoftver a szükséges módosítások elvégzéséhez!
  • Az azonnali szerkeszthetőséggel nem csupán időt nyer, hanem komoly előnyre is szert tehet a lassúbb, rugalmatlanabb rendszereket alkalmazó versenytársakkal szemben;
  • A dinamikusan változó tartalmak kezelése valóban egyszerű;
  • A tartalomkezelő, mint keretrendszer funkciókkal, modulokkal való bővíthetősége az Ön egyedi igényeihez mérten;

Az általunk készített web site-ok a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkre épülnek, így a fenti tulajdonságokkal rendelkeznek.

Tartalomkezelő rendszerünk adminisztrációs felülete magyar és angol nyelven is elérhető.

KapcsolatfelvételBízza ránk weblapjának elkészítését, vagy meglévő honlapjának felújítását, átültetését tartalomkezelő rendszerünkre! Kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen állunk rendelkezésére!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő