Honlap készítés - az olcsó megoldás

Amennyiben ingyenes, vagy nagyon olcsó megoldást keres, érdemes körbekérdeznie barátait, ismerőseit, munkatársait, hátha akad valaki köztük, akinek van egy informatikával foglalkozó és elegendő szabadidővel rendelkező ismerőse, rokona, aki vállalná honlapjának az elkészítését.

Annak ellenére, hogy ez a megoldás első ránézésre olcsónak, vagy egyenesen ingyenesnek tűnik, számos olyan buktatót rejt magában, amiket egy komoly vállalkozás, vagy cég rendszerint nem hogy el szeretne kerülni, de egyenesen nem engedhet meg magának.

Az eddigiek során már érintett minőséggel kapcsolatos témakörök mellett érdemes azt is figyelembe venni, hogy például egy kiváló programozó, vagy informatikai szakember nem biztos, hogy a weboldal technikai kivitelezése mellett a minden szempontból megfelelő honlap elkészítéséhez rendelkezik a szükséges kompetenciákkal. A honlap készítőjének értenie kell a web design megtervezéséhez és elkészítéséhez, megfelelő üzleti érzékkel kell rendelkeznie, jól jön, ha bejáratott kapcsolatai vannak megbízható webtárhely szolgáltatókkal, ahol az elkészült honlapot majd biztonsággal el lehet helyezni, stb., mindezek a szolgáltatás és az elkészült termék minőségét növelik.

További nagyon jelentős probléma tapasztalataink szerint az, hogy az egyszemélyes honlapkészítők esetében egyáltalán nem garantált az, hogy az a honlapkészítő, akinek éppen jól jött egy kis munka, mert éppen rendelkezett egy kis szabadidővel, később is az Ön rendelkezésére áll majd, amikor Önnek szüksége lesz a már működő honlap frissítésére, karbantartására, bővítésére! Egy elavult honlap, mely elévült adatokkal látja el az érdeklődő látogatókat, vagy netán a már meglévő ügyfeleket fokozatosan egyre kellemetlenebb helyzetbe hozhatja Önt és vállalkozását.

A weboldalak tartalmának azonnali frissíthetősége technikailag megoldott feladat, a tartalmak frissítése komoly szaktudást sem igényel, miért mondana le erről a lehetőségről? Egyre többen, köztük nagy valószínűséggel az Ön konkurenciája is alkalmaz úgynevezett tartalomkezelő rendszereket, melyek segítségével honlapjukat folyamatosan naprakészen tartják. A cégünk által készített honlapok mindegyike a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkre épül, ennek segítségével Ön is élvezheti az azonnali és kényelmes tartalomfrissítés előnyeit. Tartalomkezelő rendszerünkről továbbiakat itt olvashat.

KapcsolatfelvételBízza ránk weboldalának elkészítését, vagy meglévõ honlapjának felújítását! Kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen állunk rendelkezésére!

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő