A minőségi honlapkészítés

Az árajánlatok kézhez vétele után az Önnek leginkább megfelelő honlapkészítő kiválasztása érdekében érdemes feltenni magunknak a következő kéréseket:
 • Milyen határidővel készülhet el a honlap?
 • Milyen szolgáltatásokat kapunk az elkészült honlap mellé és ezek közül a szolgáltatások közül melyek azok, amelyek már az árajánlat végösszegében szerepelnek?
 • Milyen szintű szolgáltatás során készül el a honlap?
 • Milyen szintű magának a honlapnak, mint terméknek a minősége?
 • Mennyire tudja majd a honlap valóban az Ön igényeit kielégíteni, illetve céljait elérni?
 • Mennyire lesz a honlap valóban a segítségünkre abban, amire azt létre szeretnénk hozni; mennyire látja át a célunkat a honlapkészítő és mennyire tud segítséget nyújtani egy olyan weboldal megalkotásában, mely valóban eléri a kitűzött célt?
 • Vannak-e havi költségei a honlap fenntartásának, üzemeltetésének? Ha vannak rendszeres fenntartási költségek – és általában vannak! –, és tegyük fel, hogy két éven át fizeti ezeket, akkor a második év végén összességében mennyi lesz a honlapra kiadott ráfordítása?

A minőségi szolgáltatás és a szakértelem eleve biztosítékot jelent az Ön számára. Egy honlap elkészítése nem csupán informatikai, hanem, grafikai, online marketing és programozói szakértelmet, emellett némi üzleti érzéket is igényel. A honlapkészítés, mint szolgáltatás minősége, gyorsasága és szakszerűsége rengeteg időt és energiát takaríthat meg Önnek. Nem csak az nem mindegy Önnek, hogy az adott feladat mennyi idő alatt készül el, hanem az is, hogy mennyire hatékonyan képes a megbízott cég az Ön és a honlap céljait szem előtt tartani és ezeknek megfelelően gondolkozni és megalkotni a weboldalt.

KapcsolatfelvételHa minőségi honlapot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük az Ön cégének legmegfelelőbb honlapot!

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
 1. A minőségi honlap készítés
 2. A minőségi honlap
 3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
 4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő