Weboldal készítés - a hangsúly az egyedi igényeken van

Pontos célok kellenek

Ahhoz, hogy a weboldal elérje a céléját - az Ön céljait! -, Önnek első körben meg kell határoznia azokat. Ez sok esetben nem is annyira egyszerű feladat, mint amennyire magától értetődőnek hangzik az előbbi mondat. Emellett a weboldalt készítő csapatnak ezeket a célokat pontosan meg is kell értenie, hogy mind a weboldal készítés, mint folyamat, mind pedig az elkészült weboldal, mint termék elérje a célját. A szolgáltató cégnek feladata, hogy ezeket a célokat, illetve az Ön egyéb igényeit megértse és világosan lássa. A weboldal készítése enélkül céltalanná válik és sok esetben csak feleslegesen elköltött pénz lesz belőle.

A célok kölcsönös megértéséhez tehát két dolog szükséges. Egyrészt Önnek látnia kell azokat a célokat, amiket a honlap készítésével el szeretne érni. Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy a megrendelő, bár valami elképzelése van, de Önmaga előtt sem mindig tisztázza az elérendő célját. Egy honlap elkészítése önmagában ritkán lehet cél, az igazi, elérendő cél mindig a honlap mögött helyezkedik el, az hozza létre, és működteti a weboldalt. A cél az, aminek az alapján a weboldalnak el kell készülnie, így maga a weboldal csupán eszköz.

Másrészt a weboldal készítés folyamata akkor működhet jól, ha a kivitelező csapat megérti és világosan látja az elérendő célt. Ehhez természetesen szükség van arra, hogy Ön, mint a megrendelő adja át a weboldalt készítő csapatnak a definiált és egyértelmű célokat és igényeket, illetve az ezzel kapcsolatos gondolatait. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mekkora segítség ez a valóban megfelelő honlap elkészítéséhez!

Az egyedi igényeknek megfelelő weboldal elkészítésének részleteit vizsgáljuk meg a továbbiakban.

KapcsolatfelvételIde kattintva megírhatja nekünk, milyen célokat szeretne elérni új weboldalával!


Egyedi igények

A világosan körvönalazott és megértett célnak megfelelő weboldalt aztán Önnel együttműködve és együtt gondolkozva igyekszik a csapat elkészíteni. A felmerülő igények minden bizonnyal egyediek lesznek, a csapatnak pedig az a feladata, hogy ezeket az egyedi igényeket minél költséghatékonyabban és szakszerűbben oldja meg.

Ugyanarra a feladatra természetszerűleg többféle megoldást, eltérő kivitelezési módokat lehet találni. A lehetséges megoldások közül a megfelelő kiválasztását a honlapot készítő csapat szakértelmén és tapasztalatán túlmenően a feladatra rendelkezésre álló keret is nagymértékben meghatározza (mennyi az, amit még érdemes a honlapra költeni, mert várhatóan belátható időn belül meg fog térülni a befektetés, sőt azután profitot fog termelni).

Az egyedi igényeknek megfelelő weboldal elkészítésének részleteit vizsgáljuk meg a továbbiakban.

KapcsolatfelvételWebodalt szeretne, de speciális, egyedi igényei vannak? Írja meg nekünk és mi megvalósítjuk az Ön weboldalát!

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő