Nagy cégek – magas árak

Ha egy viszonylag nagy céget keresünk fel honlapunk elkészítésével, akkor nagy valószínűséggel szakértelemben, tapasztalatban és kapcsolatokban nem lesz hiány, azonban a szolgáltatás ára is nagy valószínűséggel magas lesz nem csak az előbb már említett fenntartási költségek miatt, hanem többek között azért is, mert egy nagyobb csapatot már project management módszerekkel szükséges és szokás irányítani. Az árajánlatban ekkor nagy valószínűséggel külön tételként megjelenik a „project management” tétele, ami akár a végösszeg 30-50%-át is kiteheti!

Ha egy nagy céget szeretnénk megbízni a weblapkészítéssel, akkor célszerű nagyon nagy hangsúlyt fektetni a feladat teljes, minden részletre kiterjedő definiálására, mert a tervezési fázisban elkészített tervektől a kivitelezés megkezdését követően már csak nagyon költségesen lehet eltérni. Ennek az az oka, hogy a project kivitelezése az elkészített tervek szerint ütemeződik és egy komolyabb módosítás a project akár teljes átszervezését is igényelheti.

Egy másik fontos érv, ami egy nagy cég mellett szól az az, hogy minél nagyobb egy cég, annál kisebb a lehetősége annak, hogy a cég az évek múlásával eltűnik, így később is nagy valószínűséggel megkereshető a cég, ha további fejlesztések szükségesek. Természetesen - ha csak maga a cég erre külön ki nem tér - nincs garancia arra, hogy egy cég egy adott tevékenységét az évek során nem szünteti meg, illetve annak is meg van a valószínűsége, hogy azok a szakemberek, akik az Ön honlapját, webes alkalmazását készítették az évek folyamán elvándorolnak a cégtől. Ez így a természetes, és ez ellen sokat tenni nem lehet.

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő