Honlap készítés

Honlap készítés - de mennyiért?

Honlap készítés szolgáltatásunk nyújtása során nagyon sokszor találkozunk azokkal a kérdésekkel, amelyek a honlapok készítésével foglalkozó cégektől – illetve más, honlapok készítésére vállalkozó „ismerősöktől”, egyetemi hallgatóktól, vagy a szakma iránt hobbi szinten érdeklődő honlapkészítőktől, stb. – kapott árajánlatok különbözőségnek okát kutatják.

Mi az oka annak, hogy tökéletesen ugyanannak a honlapnak az elkészítésére már-már gyanúsan nagy különbségeket mutató árajánlatokat kapunk a „20 ezer Forintért megcsinálom az egészet”-típusú válaszoktól kezdve a többmilliós árajánlatig? Hogyan alakul ki a honlap elkészítéséért elkért, sokszor nagyon nagy különbségeket mutató ár? Valóban ekkora lenne a különbség az elkészült honlap minőségében is? Hogyan lehet kiválasztani a korrekt ársávot?

Amennyiben Önben is felmerültek már a fenti kérdésekhez hasonlók, mikor honlapjának elkészítésre árajánlatokat kért, akkor érdemes tovább olvasnia! Hátha rálel egy-két olyan ötletre, mely segítségére lehet az Önnek legmegfelelőbb honlapkészítő kiválasztásában.

KapcsolatfelvételBízza ránk az új honlap elkészítését, vagy meglévő weboldal felújítását! Kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen állunk rendelkezésére!

Összegyűjtöttük az okokat

Az árak sokféleségére vonatkozó kérdések jogossága érthető, a honlap készítés területén tevékenykedők által kínált árak valóban rendkívül tág határok között mozognak. Egy honlap elkészítésére a különböző vállalkozóktól és cégektől kapott árajánlatok végösszege olyan nagy eltéréseket mutat, hogy az árak különbözősége és a felkínált lehetőségek és megoldások eltérősége nem csak zavarba ejtő, de igencsak megnehezíti a megfelelő szolgáltató kiválasztását. A döntést elősegítendő, összegyűjtöttünk néhány, a témával kapcsolatban felmerült gondolatunkat bízva abban, hogy ezzel is segítségére lehetünk mindazoknak, akik új honlap készíttetésén, vagy már meglévő honlapjuk felújíttatásán, modernizációján, vagy bővítésén törik a fejüket.

Négy jellemző

Az árak alakulásának és sokféleségének a megértéséhez az alábbi négy, a weblapkészítés, mint szolgáltatás speciális jellemzőjét emeljük ki:
  1. A honlap készítés, mint szolgáltatás minősége nagyon eltérő; a szolgáltatás minősége hatással van az ár alakulására, de sok esetben a szolgáltatás minősége nem elsősorban az ártól függ, hanem attól, hogy a megfelelő szakemberek csoportja áll-e az Ön rendelkezésére.
  2. Az elkészült honlapnak, mint terméknek a minősége több szempontból is alapjaiban eltérő – ha ez első ránézésre talán nem is látszik! A honlapok között is léteznek ugyanazok a különbségek, mint bármilyen más termék esetén, ezért ne tévesszen meg bennünket csupán egy első ránézésre alacsonynak tűnő ár, vagy a külcsín.
  3. Nagyon széles skálán mozog a honlapok készítését vállaló cégek, szakemberek, illetve a weboldalkészítést hobbi szinten művelők köre.
  4. A speciális és egyedi igényeknek való megfelelés, a legmegfelelőbb megoldás megtalálása és hatékony kivitelezése időt és energiát igényelnek, így költségigényesek. A professzionális megoldások azonban képesek az Ön céljait elérni, így valóban segítségére lehetnek;

A fenti négy témakör speciálisan a honlap készítés világára, az IT szektor honlap készítéssel foglalkozó piaci szegmensére vonatkozik, általános marketing és egyéb piaci szempontok kimerítő felsorolására itt nem vállalkozunk. A honlap készítés szolgáltatásunk során tapasztalt érdekes, statisztikákra és megfigyelésekre alapozott, el nem hanyagolható jellemzők közül azonban néhányat megemlítünk.

KapcsolatfelvételAmennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és mi elkészítjük Önnek céges weboldalát! Ide kattintva küldheti el részünkre a honlappal kapcsolatos elképzeléseit.

Összegyűjtöttük az okokat

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő