Eltérő szakterületek, különböző szakemberek

Egy honlap elkészítése különböző területek szakembereinek munkáját igényli. A weboldal készítési folyamat minőségét és a termék minőségét, illetve használhatóságát a különböző területeken tapasztalattal rendelkező és jól felkészült szakemberek munkája biztosíthatja. Az alábbi áttekintő felsorolás nem az egyes szakterületének fontossági sorrendjét mutatják, minden szakterületnek megvan a maga helye és fontossága.

Grafikusok, designerek

Egyfelől szükség van grafikusokra, akik a weboldal arculatát készítik el. A grafikai munkákhoz kiemelten fontos a tehetség; grafikai érzék nélkül ez a munkaterület nem látható el a megfelelő szinten. Weboldalak esetén a design létrejöhet a megrendelő igényeinek leírása, már meglévő arculati elemek (logó, színvilág, szlogen, stb.) alapján, azonban sok esetben költséghatékonyság szempontjából jó kiindulópontot jelent egy tetszetős weboldal sablon kiválasztása és átalakítása az igényeknek megfelelően.

Szoftverfejlesztők, programozók, informatikusok

A honlap elkészítéséhez szükségesek a HTML nyelv világában otthonosan mozgó informatikusokra, illetve a dinamikus honlapok és dinamikus funkciók elkészítéséhez szoftverfejlesztő szakemberekre. Rajtuk múlik az, hogy a weboldal az Önnek megfelelő funkciókkal lesz-e ellátva, megfelelően és gyorsan fog-e működni.

A színvonalas szövegeket is meg kell írni

A weboldal készítés fontos részét képezi a könnyedén olvasható és érthető, színvonalas szövegek elkészítése. Egy-egy frappáns, lényegre törő, magával ragadó szövegen, szlogenen nagyon sok múlik, hiszen a látogatókat meg kell ragadnia a weboldalnak. Meg kell találni a helyes egyensúlyt a marketing célokat szolgáló, az eladást megcélzó tartalmak, illetve az egyéb, részletes információkat közlő információk között.

Barátságos kapcsolattartás

Szintén nagyon fontos részét képezi a weboldal készítés folyamatának a kapcsolattartó, illetve a csapat vevőközpontúsága. Nem mindegy az, hogy Önnek heteken keresztül egy olyan csapattal kell-e együttműködnie, akikkel könnyen szót ért, akik készséggel állnak a rendelkezésére, vagy csak nehezen elérhetők, szűkszavúak, és azt képzelik, hogy ők mindent jobban tudnak.

A webodalnak látogatók kellenek

Egy elkészült weboldal önmagában nem ér semmit látogatók nélkül. Azzal, hogy egy honlap elkészül, még nem éri el a célját. A célközönséget el kell érni és a weboldalra kell irányítani őket. Ez további szakértelmet kíván az online marketing és a keresőoptimalizáció terén. Mindkét terület célja az, hogy megteremtse a honlap számára a szükséges látogatószámot, értékes látogagókat hozzon a weboldalra. Ez folyamat rendszeres és szakszerű munkát igényel.

Üzleti érzék

Ha a weboldal készítő csapat üzleti érzékkel is rendelkezik, az tovább növelheti az Ön sikerét, hiszen ekkor üzleti nézőpontból is látják egyszerre a honlapot annak elkészítése alatt, és ez a tudásuk is beépül a honlapba, és azokba a tanácsokba, amiket a weboldal készítés folyamata közben adnak Önnek. Ezekkel természetesen Ön vagy egyet ért, vagy nem, mindenesetre több szem többet lát.

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő