Dinamikus elemek, kiegészítők, egyedi igények – és ezek ára

Hogyan alakul ki egy dinamikus honlap szoftverének az ára

A modulok és azok kiegészítőinek az ára fix, természetesen ingyenes szoftverek esetében ezek ingyenesek. Ez a fix ár magába foglalja a programmodulnak az árát, illetve a modul weboldalba történő integrálásának és testreszabásának az árát. Ingyenes programkomponensek esetén az ár természetesen csak a testreszabás és a weboldalba való integráció költségeit tartalmazza.

Az egyedi igényeket azonban sok esetben csak a meglévő szoftverek továbbfejlesztésével lehet kiszolgálni. A fejlesztés nagyságától függően a költség előre becsülhető, de készüljünk fel arra, hogy az egyedi programozás óradíja általában a kész modulok és kiegészítők árához képest viszonylag magas. Ennek oka az, hogy egy már elkészített és letesztelt programmodul azonnal rendelkezésre áll, így a weboldalba történő integráció azonnal megkezdhető, míg egy új modul kifejlesztése – specifikáció, tervezés, megvalósítás, tesztelés – időigényes, ezáltal költséges folyamat.

Éppen emiatt cégünk minden lehetséges esetben megpróbálja megtalálni azt a megoldást, mely az ügyfeleink célját úgy érik el, hogy lehetőleg minél kevesebb szoftverfejlesztéssel oldják meg a feladatot. Az igények és célok pontos megismerésére, a gondolkodásra és az ötletgyártásra fordított idő rendszerint jelentős költségeket takarít meg, hiszen a kivitelezés ezek által gyorsabb és olcsóbb lesz. Minél felkészültebb egy weboldal készítő csapat, annál frappánsabb és megfelelőbb megoldásokat tud kiötölni, ez pedig az Ön számára a kiadások hatékonyabb felhasználását jelenti.

Egy egyszerű ökölszabály, amit érdemes észben tartani: minél bonyolultabb és minél több szolgáltatást nyújt egy honlap, annál több időt, energiát, szaktudást, tapasztalatot és pénzt igényel annak az elkészítése. Mielőtt elküldenénk a megkeresésünket a különböző honlapkészítőknek, érdemes ismételten végiggondolni az abban foglaltakat. Azokat az elemeket, melyek igazából nem a honlap elkészítése mögött húzódó célokat valósítják meg, egyszerűen hagyjuk ki, vagy vegyük a prioritási sorrend végére, jelezve a honlap készítőknek azok alacsony prioritását, opcionális jellegét.

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő