Honlapok készítésére vállalkozók széles köre

Egyszerű, statikus weboldalak

Egy egyszerű honlap elkészítése nem igényel magas szintű informatikai tudást és komoly technikai felkészültséget. Technikailag egy statikus honlap elkészítéséhez elegendő valamelyik e célból készült célszoftvert megvásárolni, megismerni, amelynek a segítségével a honlap egy Word dokumentumhoz hasonlóan megszerkeszthető. Egy jobb szoftverrel generált weboldal HTML kódja is viszonylag jó minőségű lesz, bár ahhoz, hogy a weboldal a keresőkben jó helyezést érjen majd el a jövőben, ez még messze nem elegendő. Az egyes feladatok, amelyeket egy-egy weblap elkészítése jelent viszonylag jól körülhatárolhatók mind a feladat nagyságát, mind pedig az elkészítés időszükségletét tekintve.

A fentiek alapján érthető, hogy viszonylag sokan vállalkoznak egyszerűbb honlapok készítésére, hiszen azt gondolják, hogy megtanulnak kezelni egy HTML szerkesztő programot, és máris minden tudással rendelkeznek egy honlap elkészítéséhez. Egy egyszerű, statikus weblap elkészítése azonban sokkal inkább igényel kreativitást, grafikai, esztétikai, szövegírói és egy kis üzleti érzéket, mint komoly technikai tudást. Ezért mielőtt megbíznánk valakit, aki azt állítja magáról, hogy ő egyszemélyben a fenti készségekkel mind rendelkezik, megbízása előtt érdemes referenciamunkákat kérni tőle, nehogy aztán később valamely területen a szakértelem hiányára derüljön fény, mely szakértelem egy tapasztalt csapat esetén magától értetődően és magas szinvonalon állna az Ön szolgálatára!

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő