Komolyabb, dinamikus weboldalak

Komolyabb, dinamikus weboldalak, webáruházak, blogok, fórumok, közösségi oldalak, stb. elkészítése már szoftverfejlesztői kompetenciákat, mélyebb szaktudást igényel. A dinamikus weblapok kivitelezése technikailag egy nagyságrenddel bonyolultabb, mint egy egyszerű, statikus honlapé. Szerencsére kitűnő, dinamikus honlapok építésével foglalkozó szakemberek állnak a magyar vásárlóközönség rendelkezésére.

Amire érdemes odafigyelni akkor, amikor valakit dinamikus honlap építésével bízunk meg az a következő. Az utóbbi évek során kialakultak jól kiforrott tartalomkezelő rendszerek. Ezek egy része ingyenes, nyílt forráskódú rendszer, másik része ugyanúgy pénzbe kerül, mint a szoftverek nagy része. Több külföldi, és a hazai honlapkészítők jó része építi a weblapokat az ingyenes tartalomkezelő rendszerek valamelyikére. Az ingyenes rendszerek viszonylag kiforrottak, sokféle modult készítettek hozzájuk az évek során a különböző fejlesztők, így sok esetben használhatók általános célokra. A probléma inkább akkor kezdődik, amikor egy ilyen, számos fejlesztő által készített rendszert valamilyen egyedi igénynek megfelelő funkcióval kell ellátni, ez ugyanis egy olyan forráskód módosításával jár, amit nem a módosításra vállalkozó programozó készített. A feladat - mások által készített program forráskódjának a módosítása - nehéz és időigényes feladat, és általában a programozók óckodnak a feladattól.

Más cégek - ilyen a Webmasters-Informatika Kft. is - vállalkoznak arra a feladatra, hogy kidolgozzanak egy olyan saját tervezésű és saját készítésű rendszert, amit aztán - lévén, hogy ők készítették - nagyon ismernek és képesek szinte tetszőlegesen módosítani az egyedi igényeknek megfelelően. Ebben az esetben magának a honlapot készítő csapatnak a felkészült szoftverfejlesztői várják Önt, akik képesek elvégezni az akár napi szintű módosításokat, vagy a nagyobb lélegzetvételű fejlesztéseket beleértbe az egyedi igényeket kiszolgáló tervezést és kivitelezést is.

Érdemes még megemlíteni egy, az ár szempontjából nem elhanyagolható szempontot. Egyes tartalomkezelő rendszerek kizárólag Windows operációs rendszeren futnak. Ezek a rendszerek maguk sem ingyenesek általában, ráadásul az őket futtató web kiszolgálón Windows operációs rendszernek kell futnia, ami szintén nem ingyenes, így a web kiszolgáló havi, vagy éves bérleti díja is magasabb lesz.

A dinamikus honlapokra a későbbiekben még visszatérünk, amikor a honlapok dinamikus elemeinek az árazását részletezzük.

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő