weboldal készítés, webáruház készítés

A referenciák magukért beszélnek

Vigyázzunk a hangzatos marketingszövegekkel

Mielőtt honlapkészítőt választana, nagyon érdemes megnézni az adott honlapkészítő referenciáit! Vannak rendkívül hangzatos, a szokásos marketing-fogásokkal élő honlapkészítők, akik első ránézésre nagyon meggyőzően próbálják rávenni a látogatókat az azonnali és elhamarkodott döntésre. Először magas árakkal dobálóznak, amit aztán 50-70%-kal csökkentenek és még „értékes ajándékokat” is ígérnek, ha azonnal megrendeljük tőlük a szolgáltatást. Ha egy pillantást vetünk azonban a referenciamunkáikra, sokszor azt láthatjuk, hogy azok egy kaptafára mennek, ráadásul színvonalukhoz, bonyolultságukhoz és kidolgozottságukhoz viszonyítva igen magas áron kínálják őket! Vigyázzunk tehát, mert a hangzatos és lendületes szövegezés mögött sokszor pont a lényeg elfedése rejtőzik: a piaci árakhoz viszonyítva drágán szeretnének ezek az oldalak értékesíteni rendkívül egyszerű honlapokat. Az az ár tehát, amiről a tudatosan megszerkesztett, fogásokat alkalmazó szöveg rejt egyáltalán nem jutányos, sőt sokszor igen magas!

A referenciák magukért beszélnek. Egy honlapkészítő cég állíthat magáról bármit, de a szó csak szó, az ígéret csak ígéret. A valóban elvégzett feladatokra, azok sokszínűségére és komolyságára érdemes inkább odafigyelni. Ha valamely honlapkészítőnek a referenciamunkái között talál olyat, ami nagyjából megfelel az Ön által igényelt weboldal követelményeinek, akkor azt a weboldalkészítőt mindenképp érdemes felkeresnie.

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő