A minőségi honlap

Az igényesség megéri

Miért fontos a mind grafikailag, mind pedig tartalmilag igényes kivitelezés, illetve a weboldal használhatósága? Tudta, hogy összesen három másodperc alatt kell egy honlapnak meggyőznie a látogatót arról, hogy érdemes a honlapon tovább nézelődnie, hiszen számára is érdekes információkat kaphat. Ha nem sikerül felkelteni a látogató érdeklődését ez alatt a három másodperc alatt, akkor a statisztikák szerint a látogató már zárja is be az ablakot, vagy nyitja meg a következő honlapot. Ezért nagyon fontos, hogy mind a grafikai látványt, mind pedig a navigációs rendszert úgy készítsük el, hogy az a potenciális látogatók legszélesebb körének a figyelmét megragadja. Ehhez a célközönség igényeinek ismerete, letisztult, átgondolt, professzionálisan megtervezett és kivitelezett grafikai arculat, oldalfelépítés, illetve tartalom szükséges, ahol az egyes oldalakat a világos és áttekinthető navigációs rendszer fon össze és tesz a lehető legkönnyebben elérhetővé.

Természeténél fogva az igényesség kérdése, illetve az, hogy kinek mi tetszik, mit lát szépnek és mit tart giccsesnek, túl színesnek vagy éppen színtelennek és unalmasnak, ki milyen betűtípust és mekkora betűméretet szeret látni, szereti-e a szimmetriát, a rendezettséget, stb., mind-mind szubjektív tényező. Általános elveket azonban érdemes észben tartani, mert nagymértékben megnövelhetik a weboldal használhatóságát.

Ha egy weboldal nem tükröz igényességet és profizmust, akkor az oldalra tévedő látogatókban joggal merülhet fel az a gondolat, hogy minden bizonnyal a honlap mögött álló cég is igénytelen és nélkülözi a professzionalizmust, hiszen „még csak egy igényes honlapot sem tudtak készíttetni”. Egyszerűen nem éri meg megadni a lehetőséget ehhez hasonló gondolatok felmerülésére. Ha már úgyis pénzt és energiát fektet egy honlapba, adjon az igényességre és professzionalizmusra! Megéri!

KapcsolatfelvételIgényes és minőségi honlapjának elkészítésére vállalkozunk. Keressen fel minket és mi megvalósítjuk elképzeléseit!

Témakörök

Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.
  1. A minőségi honlap készítés
  2. A minőségi honlap
  3. Honlapok készítésére vállalkozók széles köre
  4. A hangsúly az egyedi igényeken van
Vissza a honlap készítés árazásáról szóló írásunk elejére.

Konklúzió - mit veszíthet, mit nyerhet?

Mit veszíthet azzal, ha nem a megfelelő embert, vagy embereket választja ki honlapjának elkészítésére, illetve mit – és mennyit – nyerhet azzal, ha honlapját a megfelelő csapat készíti el? A választ itt találja.

KapcsolatfelvételVegye fel velünk a kapcsolatot és mi elészítjük az Ön honlapját!

Webáruház készítés referenciák

Webáruház: ACE Telecom
Webáruház: Étterem Mester
Webáruház: Kazánwebáruház
Webáruház: Rádió 1 - Helyi rádiók médiatervező
Webáruház: Sima Liba
Webáruház: Bagolybeton
Webáruház: CsokoladéNET
Webáruház: Hotel-Platán
Webáruház: Darvas Képkeret
Webáruház: Dzsiko
Webáruház: FogFogorvos
Webáruház: Gyors cégalapítás online
Webáruház: Horgász webáruház
Előző
Következő